johanna

Ett minne för livet
Idag är de 4 år sedan sedan jag bokade min livs resa med en livslång vän.
Jag kommer ihåg hur nära jag var på att fega ur och boka resan - om jag inte hade haft Linnéa hade jag aldrig åkt iväg. Men den 23/11-11 bokade vi vår livsresa till vårt drömland Australien
Året i Austrlaien var inte bara en resa som många kan tro, de var ett år där jag hittade mig själv, de var där förstod pengarsvärde och sist men inte minst jag lärde mig engelska. Ja, jag var faktiskt 20 år när jag äntligen blev trygg att få prata engelska. Och all förtjänst är faktiskt till Linnéa. Jag kommer aldrig glömma bort hur hon tvingade mig att ringa o boka hostel där hon skrev manus till mig hur jag skulle säga och hur hon skrev fusklappar till mig när jag fick jobb som Shuttel busschauför. Idag älskar jag att prata engelska och jag är så glad att Linnéa orkade med mig! En sak hon också lärde mig var att dansa. Eller ja, inte att bli en proffsdansare utan att våga släppa loss på dansgolvet och bara ha de så roligt! Jag var som en stelpinne innan dess och satte mig gärna i ett hörn och sög på min breezer. Men efter denna resa är de bästa som finns att gå på upp på dansgolvet och headbanga - ja bara gå in Bubbsan movement! 

Ett litet smakprov på året i Australien: 
 Bella, jag och Linnéa på road tripen mellan Sydney och Melbourne

Fraser Island med underbara människor runt om i världen

Water rafting Cairns

Calum's b-day Fitzroy Island

Linnéa, jag, Anousch och Valentin i Kuranda

The best team in The Last Resort

Underbara göteborgare i Melbourne 
 
ABSolution
Igår blev det två pass: Ett dödar mag- och ryggpass med Linda och ett armpass med Filip på kvällen. OMG de känns som att jag ska ramla ihop vilken sekund som helst med min dödar träningsvärk!   


Haha var så kul på mag- och ryggpasset för vi visste inte riktigt vad vi hade anmält oss till för pass och de var något helskotta jobbigt. De var många övningar jag ens inte kunde göra! När jag tränar mag- och rygg märker jag bara efter en kort stund hur klen jag är och jag inte orkar. Men de menas ju helt enkelt att de är något jag behöver träna på.  Speciellt inför alla klassikerlopp nästa år!
Jag trodde att Linda skulle hata mig resten av livet efter passet men fick ett sms igår kväll där hon skrev att "de här var ju faktiskt rätt kul" 


Armpasset med Filip var  jättekul! Jag har alltid hatat att träna armar och de tror jag handlar om att jag alltid har haft såna klena armmuskler. Men på sistone har de hänt mycket med min gymutveckling och jag kan börja ta tyngre och tyngre. Filip är sån sjukt peppande människa och jag pressar mig till 100% med honom!

Idag väntas ett löparpass med Filip och sedan blir de att packa inför Berlin imorgon.

Under ett årstid har träning känts som rehab och inte något som jag har gjort för att jag älskar. Jag har  gjort de för att jag MÅSTE. Men nu gör jag de äntligen för att jag älskar de och de är sån underbar känsla!
 
 
Här diggar vi Sven Ingvars för fulla muggar!
I'm feeling like a puppy

Denna helg har varit en av de bästa i mitt liv, så mycket kärlek till allt spontant! 

 Lördagen började med ett grymt löparpass tillsamamns med Emma i motvind och spöregn...

.. Fortsatte med en städadmiddag med Martina, Amanda och Linn

...som blev allt mindre städad

OCH slutade i underbart KAOS!